Linghem, Gällstad

Lugnt och vardagsnära

Våra lägenheter

På Askebyvägen har vi byggt 24 välplanerade tvåor och treor, perfekta för den lilla familjen eller för ensamhushållet. Lägenheterna är i ljusa, moderna material med välutrustade kök och badrum.

Våra radhus

På Gällstadsvägen har vi byggt fem radhus som rymmer fyra rum och kök i två våningar. De är inredda i ljusa, moderna material med välutrustade kök och badrum samt egen separat tvättstuga. Uteplats finns både på fram- och baksida.
Fasad på radhus i Gällstad. Foto.

Fasad på radhus i Gällstad. Foto.

 

Lantligt men centralt

Linghems läge i Östergötland är nästan så centralt det kan bli, inte minst tack vare utmärkta tågförbindelser. Du bor på landet men har bara sex minuter till Linköping, och en knapp halvtimme till Norrköping. Och det mesta du behöver finns redan i grannskapet; ICA-butik, post, vårdcentral, tandläkare, apotek och bibliotek, liksom förskola, fritidshem och skolor upp till årskurs 9.

Aktiv fritid

Omgivet av skogar och ängar, bond- och hästgårdar erbjuder Linghem många möjligheter till ett härligt friluftsliv. Här finns också ett rikt föreningsliv med bland annat en aktiv fotbollsklubb, ett elupplyst motionsspår och ett välbesökt utomhusbad.