Innerstaden, Eddan Etapp 1

Läge för livskvalitet 

I korsningen Drottninggatan-Djurgårdsgatan bygger vi cirka 230 nya hyresrätter med ett stort antal garageplatser. I den första etappen har vi färdigställt 133 lägenheter om 1 – 6 rum och kök. I markplanet blir det handel som butiker, service, restauranger med mera. Byggår 2020. 

Tidsplan

Inflyttningen skedde under våren 2020. Om det blir lediga lägenheter framöver så publiceras de som vanligt under Sök ledigt. Samtliga lägenheter fördelas efter Stångåstadens bostadskö.

Bostadsväljare

I vår bostadsväljare? kan du i 3D vandra runt husen, klicka på lägenheter och få se bofaktablad.

Områdesvy och länk till bostadsväljare Eddan

​Klicka på bilden för att öppna bostadsväljaren.​

Hög standard

Målet med byggnationen vid Eddan är att skapa ett varierat lägenhetsutbud. Generellt är  lägenheterna utformade med öppna planlösningar, moderna material i hög kvalitet och med goda förvaringsmöjligheter.

Med några undantag har de flesta lägenheterna balkong, i vissa fall inglasade. En del av köken är ergonomisk utformade med upphöjda diskmaskiner och ugn i högskåp. Induktionshäll och inbyggnadsmikro finns i de flesta lägenheter. Tvättmaskin och torktumlare är standard.

En av fasaderna på Stångåstadens hus i kvarteret Eddan. Illustration.

Söker du lokal för kommersiell verksamhet? 

I markplan planerar vi för stans nya restaurang- och handelskvarter. Här kan du som vill öppna en ny verksamhet eller utveckla din befintliga hitta ett nytt och häftigt läge. Vi har totalt ett 20-tal lokaler, både i markplan och 1 trappa upp, och storleken varierar från 40 kvm till flera hundra kvadrat. Hör av dig till Ulrika Frost, Affärsutvecklings- och uthyrningsansvarig kommersiella lokaler, på 013-208584 eller via e-post ulrika.frost(a)stangastaden.se, så berättar hon mera om vilka möjligheter som finns. Den som är ute i god tid har stora möjligheter att påverka utformningen av sin lokal.

Fakta eddan - etapp 1

Område: Innerstan
Hyra: 4 778 – 20 827 kr
Antal rum: 1 till 6 rum och kök
Yta: 23 - 137 kvm
Antal bostäder: 133

Länkar