Eddan etapp 2

Innerstaden, Eddan Etapp 2

Läge för livskvalitet

På den nuvarande parkeringsplatsen Eddan, i korsningen Drottninggatan-Djurgårdsgatan har vi byggt totalt 230 nya hyresrätter med ett stort antal garageplatser. I etapp 2 byggde vi 98 lägenheter om 1-4 rum och kök. Husen varieras i höjd från fyra till elva våningar. I markplanet blir det handel som butiker, service, restauranger med mera.

Tidsplan

Inflyttningen skedde från hösten 2020 till våren 2021. Om det blir lediga lägenheter framöver så publiceras de som vanligt under Sök ledigt. Samtliga lägenheter fördelas efter Stångåstadens bostadskö.

Bostadsväljare

I vår  bostadsväljare? kan du i 3D vandra runt husen, klicka på lägenheter och få se bofaktablad. Här kan du även se uthyrningsstatus.

Nybyggt hus. Länk till bostadsväljaren.

​Klicka på bilden för att öppna bostadsväljaren.

Söker du lokal för kommersiell verksamhet? 

I markplan planerar vi för stans nya restaurang- och handelskvarter. Här kan du som vill öppna en ny verksamhet eller utveckla din befintliga hitta ett nytt och häftigt läge. Vi har totalt ett 20 tal lokaler, både i markplan och 1 trappa upp, och storleken varierar från 40 kvm till flera hundra kvadrat. Hör av dig till Ulrika Frost, Affärsutvecklings- och uthyrningsansvarig för våra lokaler, på 013-208584 eller via e-post ulrika.frost(a)stangastaden.se, så berättar hon mera om vilka möjligheter som finns. Den som är ute i god tid har stora möjligheter att påverka utformningen av sin lokal.