Läs mer

Vasastaden, Norrskenet Etapp 2

ETT URBANT DRÖMLÄGE

I det gamla industrikvarteret vid Östgötagatan och Sveagatan i Vasastaden bygger Stångåstaden 300 lägenheter med hyresrätt och kommersiella lokaler i markplan. I Norrskenets andra etapp byggs 113 lägenheter om 1-4 rum och kök i fyra till åtta våningar, med hiss och tillgång till parkering i garaget under huset.

I Norrskenet får du en helt ny, ljus och välplanerad lägenhet med stilrena, moderna materialval. Ett boende som ger tid och rum för en avslappnad vardag, vänner och spontatan upplevelser. 

Innergården blir en lummig oas mitt i innerstan.  Med både city och resecentrum några få minuter bort har du nära till det mesta – ett riktigt drömläge.

Tidplan

Planerad inflyttning för Norrskenets andra etapp är från hösten 2019.

Nu fördelar vi och tecknar avtal med nya kunder. Håll utkik, det kan komma ut nya lägenheter under Sök nyprodukiton.


BOSTADSVÄLJARE

Har du provat vår nya bostadsväljare? Här kan du i 3D vandra runt husen, klicka på lägenheter och få veta mer om just dem.


​Klicka på bilden för att öppna bostadsväljaren.​


SE visningslägenheten i 360-vy

Nedan kan du klicka dig runt i visningslägenheten på Norrskenet etapp 1.

Se visningslägenheten i fullskärmsläge

Lägenheterna och fastigheten

Du flyttar in i en helt ny lägenhet inredd med stilrena och moderna material. Parkettgolv är standard i kök, sov- och vardagsrum. Entré och badrum har klinkers. Samtliga lägenheter har egen diskmaskin, mikro, tvättmaskin och torktumlare. Alla lägenheter får också balkong eller uteplats.


Gästlägenhet

​Som hyresgäst i Norrskenet kan du hyra en gästlägenhet när du får besök av vänner och bekanta. Gästlägenheten är fullt möblerad och har plats för upp till fyra personer.

Kommersiella lokaler

I gatuplanet bygger vi kommersiella ytor för kontor, butiker, restauranger och caféer. Här planerar vi för fem lokaler. Är du intresserad av att hyra lokal? Kontakta Ulrika Frost på telefonnummer 013-20 85 84.​​

​Området, Vasastaden

I Norrskenet har du nära till det mesta, ett riktigt drömläge. I Vasastaden finns redan idag skolor, livsmedelsbutiker och restauranger. Och i den nya stadsdelen i Vasastaden öppnas butiker, caféer och restauranger. Även när du vill ta dig utanför innerstaden kan du nästan inte bo bättre – resecentrum ligger bara några få minuter bort och med bil kommer du snabbt och smidigt ut på motorvägen.​


FAKTA NORRSKENET -​
ETAPP 2

Område: Vasastaden
Hyra: 5 795–14 996 kr
Antal rum: 1 till 4 rum och kök
Yta​: 28 - 100 kvm
Inflyttning​: från hösten 2019
Antal bostäder: 113
Balkong/uteplats: ja

Länkar

Bilder
Projektblad​​

Områdesinformation
Lokaler för uthyrning

Höga byggkostnader förklarar höga hyror
Flyttkedjan öppnar nya dörrar

KONTAKTPERSONER

Fredrik Ählström
Kundansvarig Nyproduktion
013-20 85 49
Fredrik.Ahlstrom(a)stangastaden.se

 

Ulrika Frost. Foto.Ulrika Frost

Affärsutvecklings- och uthyrningsansvarig kommersiella lokaler
013-20 85 84
ulrika.frost(a​)stangast​aden.​se​​​