Läs mer

Vasastaden, Norrskenet Etapp 2

 

Norrskenet byggs i tre etapper. Nu bygger vi andra etappen, det mellersta kvarteret med 113 lägenheter. Planerad inflytt från hösten 2019. Uthyrningen påbörjas preliminärt under hösten 2018. 

ETT URBANT DRÖMLÄGE

I det gamla industrikvarteret vid Östgötagatan och Sveagatan i Vasastaden bygger Stångåstaden 300 lägenheter med hyresrätt och kommersiella lokaler i markplan. Här skapar vi ett bekvämt boende för dig som vill leva nära stadens puls. Ett boende som ger tid och rum för en avslappnad vardag, vänner och spontana upplevelser.

I Norrskenet får du en helt ny, ljus och välplanerad lägenhet med stilrena, moderna materialval. Utanför dörren växer en ny stadsdel fram, med torg, butiker, caféer och restauranger. Innergården blir en lummig oas mitt i innerstan. 

​I Norrskenet förenas den urbana atmosfären med en avslappnad känsla. Med både city och resecentrum några få minuter bort har du nära till det mesta – ett riktigt drömläge.​

Lägenheterna och fastigheten

Du flyttar in i en helt ny lägenhet inredd med stilrena och moderna material. Parkettgolv är standard i kök, sov- och vardagsrum. Entré och badrum har klinkers. Samtliga lägenheter har egen diskmaskin, mikro, tvättmaskin och torktumlare. Alla lägenheter får också balkong eller uteplats.

I Norrskenets andra etapp byggs lägenheter om 1–4 rum och kök i fyra till åtta våningar, med hiss och tillgång till parkering i garaget under huset.

Gästlägenhet

​Som hyresgäst i Norrskenet kan du hyra en gästlägenhet när du får besök av vänner och bekanta. Gästlägenheten är fullt möblerad och har plats för upp till fyra personer.

Kommersiella lokaler

I gatuplanet bygger vi kommersiella ytor för kontor, butiker, restauranger och caféer. Här planerar vi för fem lokaler. Är du intresserad av att hyra lokal? Kontakta Ulrika Frost på telefonnummer 013-20 85 84.​​

​Området, Vasastaden

I Norrskenet har du nära till det mesta, ett riktigt drömläge. I Vasastaden finns redan idag skolor, livsmedelsbutiker och restauranger. Och i den nya stadsdelen i Vasastaden öppnas butiker, caféer och restauranger. Även när du vill ta dig utanför innerstaden kan du nästan inte bo bättre – resecentrum ligger bara några få minuter bort och med bil kommer du snabbt och smidigt ut på motorvägen.​

Tidplan

Planerad inflyttning för Norrskenets andra etapp är från hösten 2019.​ Uthyrningen planeras till hösten 2018. 

NYHETSBREV​


Anmälan till nyhetsbrev om Stångåstadens nyproduktion
Förnamn
E-postadress
Ja tack, jag anmäler mig till
Vasastaden, Norrskenet etapp 2

FAKTA NORRSKENET -​
ETAPP 2

Område: Vasastaden
Antal rum: 1 till 4 rum och kök
Yta​: 29 - 99 kvm
Inflyttning​: hösten 2019
Antal bostäder: 113
Balkong/uteplats: ja

​​KONTAKTPERSONER

Porträttbild Ulrika Thollander. Foto.
Ulrika Thollander

Kundansvarig Nyproduktion​
013-20 86 33​
Ulrika.Thollander(a)stangastaden.se​​​​​​​

 

Ulrika Frost. Foto.Ulrika Frost

Affärsområdeschef​​ Lokaler
013-20 85 84
ulrika.frost(a​)stangast​aden.​se​​​