Läs mer

 

Vasastaden, Norrskenet Etapp 2

Uthyrningen av våra nyproducerade lägenheter pågår och du kan göra din intresseanmälan härLäs mer i uthyrningsplanen när lägenheterna publiceras under Sök nyproduktion.

 

Norrskenet byggs i tre etapper. Nu bygger vi andra etappen, det mellersta kvarteret med 113 lägenheter. Planerad inflyttning från hösten 2019.

BOSTADSVÄLJARE

Har du provat vår nya bostadsväljare? Här kan du i 3D vandra runt husen, klicka på lägenheter och få veta mer om just dem.


​Klicka på bilden för att öppna bostadsväljaren.​

ETT URBANT DRÖMLÄGE

I det gamla industrikvarteret vid Östgötagatan och Sveagatan i Vasastaden bygger Stångåstaden 300 lägenheter med hyresrätt och kommersiella lokaler i markplan. Här skapar vi ett bekvämt boende för dig som vill leva nära stadens puls. Ett boende som ger tid och rum för en avslappnad vardag, vänner och spontana upplevelser.

I Norrskenet får du en helt ny, ljus och välplanerad lägenhet med stilrena, moderna materialval. Utanför dörren växer en ny stadsdel fram, med torg, butiker, caféer och restauranger. Innergården blir en lummig oas mitt i innerstan. ​I Norrskenet förenas den urbana atmosfären med en avslappnad känsla. Med både city och resecentrum några få minuter bort har du nära till det mesta – ett riktigt drömläge.​

SE visningslägenheten i 360-vy

Nedan kan du klicka dig runt i visningslägenheten på Norrskenet etapp 1.

Se visningslägenheten i fullskärmsläge

Lägenheterna och fastigheten

Du flyttar in i en helt ny lägenhet inredd med stilrena och moderna material. Parkettgolv är standard i kök, sov- och vardagsrum. Entré och badrum har klinkers. Samtliga lägenheter har egen diskmaskin, mikro, tvättmaskin och torktumlare. Alla lägenheter får också balkong eller uteplats.

I Norrskenets andra etapp byggs lägenheter om 1–4 rum och kök i fyra till åtta våningar, med hiss och tillgång till parkering i garaget under huset.

Norrskenet, Sveagatan 5b

Norrskenet, Sveagatan 5b

Norrskenet, Sveagatan 5b

Norrskenet, Sveagatan 5bVisningslägenheten på Sveagatan 5B, inredd av Hootchikootchi. Foto:Satu Knape.

Gästlägenhet

​Som hyresgäst i Norrskenet kan du hyra en gästlägenhet när du får besök av vänner och bekanta. Gästlägenheten är fullt möblerad och har plats för upp till fyra personer.

Kommersiella lokaler

I gatuplanet bygger vi kommersiella ytor för kontor, butiker, restauranger och caféer. Här planerar vi för fem lokaler. Är du intresserad av att hyra lokal? Kontakta Ulrika Frost på telefonnummer 013-20 85 84.​​

​Området, Vasastaden

I Norrskenet har du nära till det mesta, ett riktigt drömläge. I Vasastaden finns redan idag skolor, livsmedelsbutiker och restauranger. Och i den nya stadsdelen i Vasastaden öppnas butiker, caféer och restauranger. Även när du vill ta dig utanför innerstaden kan du nästan inte bo bättre – resecentrum ligger bara några få minuter bort och med bil kommer du snabbt och smidigt ut på motorvägen.​

Tidplan

Planerad inflyttning för Norrskenets andra etapp är från hösten 2019.​

FAKTA NORRSKENET -​
ETAPP 2

Område: Vasastaden
Hyra: 5795–14996 kr
Antal rum: 1 till 4 rum och kök
Yta​: 28 - 100 kvm
Inflyttning​: från hösten 2019
Antal bostäder: 113
Balkong/uteplats: ja

Länkar

Projektblad​​
Uthyrningsplan

Höga byggkostnader förklarar höga hyror
Flyttkedjan öppnar nya dörrar

KONTAKTPERSONER

Fredrik Ählström
Kundansvarig Nyproduktion
013-20 85 49
Fredrik.Ahlstrom(a)stangastaden.se

 

Ulrika Frost. Foto.Ulrika Frost

Affärsutvecklings- och uthyrningsansvarig kommersiella lokaler
013-20 85 84
ulrika.frost(a​)stangast​aden.​se​​​