Välkommen på förhandsvisning

I höst flyttar de första hyresgästerna in i Norrskenet i Vastastaden. Välkommen på en förhandstitt! ​Med city och resecentrum runt hörnet växer vårt nya drömkvarter Norrskenet fram. Kom och titta på bygget, värm dig med en lunchsoppa och följ med till vår visningslägenhet på Slöjdgatan 1A, där blomsterbutiken Systrarna Grön har skapat inspirerande arrangemang. 

Varmt välkommen den lördag 4 mars klockan 13-15, vid gamla Prisotomten! 

norrskenet-webb.jpg

​Uthyrning

Nu fördelar vi och tecknar avtal med nya kunder. Håll utkik, det kommer ut nya lägenheter under Sök nyproduktion

Om du vill veta mer om lägenheterna kan du höra av dig till vår kontaktperson Ulrika Thollander (se kontaktinfo här bredvid). 

Tre etapper

Norrskenet byggs i tre etapper med cirka ett års mellanrum. Totalt planerar vi för 300 lägenheter. I den första etappen bygger vi cirka 100 lägenheter med planerad inflyttning från hösten 2018.​

Etapp 1 av Norrskenet är kvarteret närmast resecentrum.

​Bostadsväljare

Har du provat vår nya bostadsväljare? Här kan du i 3D vandra runt husen, klicka på lägenheter du är intresserad av och få veta mer om just dem. Hitta din egen favoritlägenhet och gör sedan en intresseanmälan. 


​Klicka på bilden för att öppna bostadsväljaren.​

ETT URBANT DRÖMLÄGE

I det gamla industrikvarteret vid Östgötagatan och Sveagatan i Vasastaden bygger Stångåstaden 300 lägenheter med hyresrätt och kommersiella lokaler i markplan. Här skapar vi ett bekvämt boende för dig som vill leva nära stadens puls. Ett boende som ger tid och rum för en avslappnad vardag, vänner och spontana upplevelser.

wec360_1.jpg
 

I Norrskenet får du en helt ny, ljus och välplanerad lägenhet med stilrena, moderna materialval. Utanför dörren växer en ny stadsdel fram, med torg, butiker, caféer och restauranger. Innergården blir en lummig oas mitt i innerstan. En plats för soliga stunder, avkoppling och långa grillkvällar.

 wec360_2.jpg

I Norrskenet förenas den urbana atmosfären med en avslappnad känsla. Med både city och resecentrum några få minuter bort har du nära till det mesta – ett riktigt drömläge.​

​​​wec360_5.jpg

Lägenheterna och fastigheten

Du flyttar in i en helt ny lägenhet inredd med stilrena och moderna material. Parkettgolv är standard i kök, sov- och vardagsrum. Entré och badrum har klinkers. Samtliga lägenheter har egen diskmaskin, mikro, tvättmaskin och torktumlare. Alla lägenheter får också balkong eller uteplats.

I Norrskenets första etapp byggs lägenheter om 1–5 rum och kök i storlekarna 26–150 kvadratmeter. Norrskenet uppförs i fyra till tio våningar med hiss och tillgång till parkering i garaget under huset.

Gästlägenhet

​Som hyresgäst i Norrskenet kan du hyra en gästlägenhet när du får besök av vänner och bekanta. Gästlägenheten är fullt möblerad och har plats för upp till fyra personer.

Kommersiella lokaler

I Norrskenets gatuplan bygger vi kommersiella ytor för kontor, butiker, restauranger och caféer. Här planerar vi för drygt 600 kvadratmeter i varje etapp, totalt ca 1 800 kvadratmeter. Är du intresserad av att hyra lokal? Kontakta Ulrika Frost på telefonnummer 013-20 85 84.​

Området, Vasastaden

I Norrskenet har du nära till det mesta, ett riktigt drömläge. I Vasastaden finns redan idag skolor, livsmedelsbutiker och restauranger. Och i den nya stadsdelen i Vasastaden öppnas butiker, caféer och restauranger. Även när du vill ta dig utanför innerstaden kan du nästan inte bo bättre – resecentrum ligger bara några få minuter bort och med bil kommer du snabbt och smidigt ut på motorvägen.​

Tidplan

Planerad inflyttning för Norrskenets första etapp är från hösten 2018.​

FAKTA NORRSKENET -​
ETAPP 1

Område: Vasastaden
Hyra​: 5 568 - 18 998 kr
Antal rum: 1 till 5 rum och kök
Yta​: 27 - 150 kvm
Inflyttning​: hösten 2018
Antal bostäder: 97
Balkong/uteplats: ja

LÄNKAR

Bilder​
Pr​ojektblad​​

KONTAKTPERSONER

Porträttbild Ulrika Thollander. Foto.
Ulrika Thollander

Kundansvarig Nyproduktion​
013-20 86 33​
Ulrika.Thollander(a)stangastaden.se​​​​​​​

 

Ulrika Frost. Foto.Ulrika Frost

Affärsområdeschef​​ Lokaler
013-20 85 84
ulrika.frost(a​)stangast​aden.​se​​