Läs mer

Majelden, Höjdpunkten

Toppenläge att hyra

Här bygger vi ett höghus i 14 våningar med 50 lägenheter i storlekarna två till fem rum och kök. Här får du ett boende utöver det vanliga där många av lägenheterna har en strålande utsikt över Linköping med omnejd. 


Skissbild över Höjdpunkten. Illustration.
Lägenheterna

Du flyttar in i en helt ny lägenhet inredd med stilrena och moderna material. Parkettgolv är standard i kök, sov- och vardagsrum. Entré och badrum har klinkers. Samtliga lägenheter har egen inglasad balkong och egen tvättmaskin och torktumlare.
Skissbild över huset Höjdpunkten. Foto.
 

Tidplan

Inflyttning hösten 2018.

Om Majelden

Majelden tillhör ett av Stångåstadens äldre områden där vi också byggt mycket nytt de senaste åren. Med sitt trivsamma lugn, gröna omgivningar och närheten till city har Majelden alltid varit ett populärt val för bostadssökande. Det höga läget med härlig utsikt lockar, men också områdets goda kommunikationer. I närheten finns Berga Centrum med service som vårdcentral, tandläkare, apotek, livsmedelsaffär, frisörer, restaurang med mera. På gång- eller cykelavstånd ligger även sim- och sporthall, grundskolor, förskolor samt flera större arbetsplatser som SAAB och Universitetssjukhuset. 

​​

FAKTA OM Höjdpunkten
Område: Majelden
Hyra: 8 341 - 15 154 kr
Antal rum: 2 till 5 rum och kök
Yta​: 55 - 103 kvm
Inflyttning​: planeras till hösten 2018
Antal bostäder: 50
Balkong/uteplats: Inglasad balkong

LÄNKAR

Bilder​
Planlösningar
Hyror
Områ​desinformation​
Produktblad​

KONTAKTPERSON

Fredrik Ählström
Kundansvarig Nyproduktion
013-20 85 49
Fredrik.Ahlstrom(a)stangastaden.se​