Ekängen, Bärstadskogen

EN IDYLL MELLAN SKOG OCH SJÖ

I Bärstadskogen bygger Stångåstaden 38 välplanerade radhus med hyresrätt.

Mellan skog och sjö skapar vi ett bekvämt boende för en rofylld vardag i ett idylliskt läge. Här får du ett helt nytt radhus med stilrena material, hög standard och gedigen hemkänsla. I Bärstadskogen är det tryggt, trevligt och enkelt att trivas.

Översiktsbild över Ekängen, Bärstadsskogen

EKÄNGEN – GRÖNA KVARTER VID ROXEN

Under de senaste 30 åren har Ekängen vuxit och är idag ett mysigt område med småskalig bebyggelse och lummiga trädgårdar. Här finns svalkande bad, stillsam skog, slingrande grusvägar och stora lekytor för alla med spring i benen. En härlig idyll att växa upp i!

I Ekängen finns flera förskolor och en nybyggd skola för årskurs 1–6. Och till Linköpings centrum är det knappt 9 kilometer, en resa som tar mindre än 15 minuter med buss. Här i Ekängen hittar du även Sveriges första AutoMat

FAKTA

Antal radhus: 38
Rum: 4 rum och kök
Yta: 104 kvm fördelat på två plan
Parkering: vid entrén. Fem stycken carport finns att hyra. Några besöksplatser kommer finnas.
Upplåtelseform: hyresrätt

Tidplan

Byggstart: 2020
Preliminär inflyttning: sommaren 2022
Preliminär uthyrningsstart: hösten 2021

Allmännyttans Kombohus

Radhusen i Bärstadskogen byggs i samarbete med Götenehus och är Allmännyttans så kallade Kombohus, ramupphandlade hus, med syfte att pressa de höga svenska byggpriserna.

VÄLPLANERADE RADHUS FÖR HÄRLIG HEMKÄNSLA

Här får du inte bara ett skinande nytt radhus med hög standard, utan också ett hem som funkar i vardagen. Välplanerade ytor, smarta förvaringslösningar, goda materialval och gedigna inredningsdetaljer gör bostäderna lika praktiska som vackra och hållbara. Här har du alla möjligheter att skapa en riktigt härlig hemkänsla.

Ljus inredning och stilrena material

Inredningen går i ljusa färgtoner och är noggrant utvald för att hålla över tid. Rum och fönster är omsorgsfullt placerade för ett både fint och funktionellt insläpp av dagsljus. Välutrustade kök, helkaklade badrum med klinkergolv, ekparkett och fönsterbänkar i kalksten är standard.

Utvändigt är radhusen traditionella i all sin enkelhet. Vita träfasader med en tydlig horisontell karaktär, som ytterligare förstärks genom fönstersättningar och framträdande entrépartier.


Anmälan till nyhetsbrev om Stångåstadens nyproduktion
Ja tack, jag anmäler mig till

Länkar​

Nybyggnadskarta
Sveriges Allmännytta kombohus broschyr
Planritning
Höga byggkostnader förklarar höga hyror
Flyttkedjan öppnar nya dörrar

KONTAKTPERSONER

Porträttbild Ulrika Thollander. Foto.
Ulrika Thollander

Kundansvarig Nyproduktion​
013-20 86 33​
Ulrika.Thollander(a)stangastaden.se
Läs mer