Östra Valla, Ebbepark Lugnet

KVARTERET LUGNET

I Östra Valla växer den nya och levande stadsdelen Ebbepark fram. Det första boendekvarteret har fått namnet Lugnet och ska symbolisera en stillsam oas med närhet till grönskande skog och promenad avstånd till city. Perfekta platsen för barn- eller tonårsfamiljen, de nyblivna pensionärerna  och alla som vill leva modernt och hållbart. Här upplåter Stångåstaden 354 lägenheter i olika upplåtelseform, bostadsrätter och hyresrätter som lanseras i tre etapper.

FAKTA EBBEPARK LUGNET

Område: Östra Valla
Adress: Wahlbecksgatan 6
Antal bostäder: 31  
Hyra: 5 524 – 18 650 kr/mån
Antal rum: 1 till 5 rum och kök
Inflyttning: Prel maj 2021

Antal rumKvm
Hyra per månadAntal
1 rok28 - 45 kvm5.524 kr - 7.993 kr7
2 rok50 - 51 kvm8.334 kr - 8.687 kr8
3 rok75 - 97 kvm11.318 kr - 14.309 kr11
4 rok110 kvm15.518 kr - 15.668 kr4
5 rok
133 kv18.650 kr1


U
thyrning pågår!
Uthyrningen pågår av de första hyresrätterna. Samtliga lägenheter fördelas efter köpoäng i Stångåstadens bostadskö. Se lediga lägenheter under Sök nyproduktion.

Vid frågor, kontakta Fredrik Ählström, Kundansvarig Nyproduktion, telefon 013-208549 eller fredrik.ahlstrom@stangastaden.se 


VISNINGSLÄGENHETEN

Klicka dig runt i vår fina visningslägenhet. Lägenheten är inredd i samarbete med IKEA. 


BOSTADSVÄLJAREN

I vår bostadsväljare kan du se uthyrningsstatus, lägenhetsritningar, placering i fastigheten samt interiör inredning som tillhör respektive lägenhet. 

Kvarteret Lugnet. Länk till bostadsväljaren.

Klicka på bilden för att komma till bostadsväljaren. 


DIGITAL RUNDVANDRING

Spana in vår digitala rundvandring för att se en 3D-visualisering av en lägenhet.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Länk till digital rundvandring.

Klicka på bilden för att komma till den digitala rundvandringen.


INREDNINGSVAL

Inredningsarkitekten Lukasz Krupinski från ÅWL Arkitekter ligger bakom de moderna och genomtänkta designvalen interiört och även de exteriöra valen gällande bland annat fasadens kulör. När du som kund tecknar lägenhetsavtal i början av uthyrningsprocessen får du möjlighet att påverka en viss inredning. Exempel på inredningsval finner du i vår demoversion av Tillvalsportalen. Det finns kostnadsfria alternativ samt tillval i form av rostfritt vitvarupaket, golvvärme i badrum och inglasning av balkong. Observera att det endast är möjligt med tillval av bänkskiva/stänkskydd för våra bostadsrätter i projektet. 

Inspirationsbilder

Inspirationsbild kök i mörk linje

Mörk linje

Inspirationsbild kök i varmvit linje

Varmvit linje

Inspirationsbild arkitektens val

Arkitektens linje

Balkong i kvarteret Lugnet, Ebbepark

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
BRA ATT VETA

• I hyran ingår värme, digital-TV (grundutbud via Com Hem) och normalförbrukning av varm- och kallvatten. Kostnad för hushållselen tillkommer samt bredbandsuppkoppling.

• Det finns uttag för bredband i alla rum och dubbla uttag för tv i vardagsrum. Uttagen är aktiva vilket förenklar för både dig och din leverantör.  

• Alla allmänna utrymmen och portar har elektroniskt låssystem. Morgontidningen får du i tidningshållaren vid lägenheten och posten i postboxen vid entrén.

• Du når alla lägenheter och källare/garage med hiss.

• Barnvagnsrum finns i entréplan.

• Garageplats finns att hyra via Dukaten, som också har plats för elbilsladdning. Cykelparkering finns utomhus och i cykelrum i garaget. I garaget finns även cykeltvätt och mekarhörna samt separat hundtvätt. Du har även tillgång till Linbikes elcykelpool.

• Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats med eluttag och utebelysning. Här finns det möjlighet till inglasning av balkong mot tillvalskostnad.

• Varje lägenhet har ett tillhörande förråd på 1,5 kvm till 6 kvm beroende på lägenhetens storlek.


SÖKER DU LOKAL FÖR KOMMERSIELL VERKSAMHET?

I Lugnet byggs också två lokaler vid Marianne Richters torg. Hör av dig till Ulrika Frost, Affärsutvecklings- och uthyrningsansvarig kommersiella lokaler för våra lokaler, på 013-208584 eller via e-post ulrika.frost(a)stangastaden.se, så berättar hon mera om vilka möjligheter som finns.


EBBE – ADOLF FREDRIK WAHLBECKS SON

Namnet Ebbepark har sin historiska förklaring. Ebbe var son till Adolf Fredrik Wahlbeck som grundade Wahlbecks Fabriker. Under Ebbes tid som vd i mitten av 1900-talet utvecklades tanken om att samutnyttja resurser mellan privatpersoner och företag. Som exempel fick fabrikens branddamm dubbla funktioner och blev en uppskattad swimmingpool för anställda. Alla var välkomna att tvätta på fabrikens tvätteri. Företaget lät också plantera tallar längs Westmansgatan för att skapa en hälsosam och trivsam miljö. Tanken om samutnyttjande av resurser tas vidare i Ebbepark. Cirkeln sluts och historien leder in framtiden.
Länkar

KONTAKTPERSON

KOntaktperson Fredrik ÄhlströmFredrik Ählström
Kundansvarig Nyproduktion
013-20 85 49
Fredrik.Ahlstrom(a)stangastaden.s​e

Porträttbild Ulrika Frost. Foto.Ulrika Frost

Affärsutvecklings- och uthyrningsansvarig kommersiella lokaler
013-20 85 84
Ulrika.Frost(a​)stangast​aden.​se​


Läs mer