Östra Valla, Ebbepark Labbet - seniorbostäder

​Livet i kvarteret Labbet är avstressat, tryggt och bekvämt. Här bor du modernt och hållbart i en stadsdel med en varm och energigivande gemenskap. Labbet är perfekt för dig som är medveten, engagerad och intresserad av att leva hållbart ur alla perspektiv. Kvarteret ligger i det nya området Ebbepark – en modig, omtänksam och smart del av staden, bara ett stenkast från Linköping city.

I den första etappen av kvarteret Labbet bygger vi 106 lägenheter, utav dessa är 49 lägenheter seniorbostäder. Dessa lägenheter har bland annat tillgång till ett stort inglasat uterum, ljusterapirum, gemensamhetsrum samt gästrum. Läs mer om Senior+

Första etappen av Labbet kommer vara ett rökfritt boende. Planerad inflyttning från januari 2024.

Uthyrningsplan

Uthyrningsstart preliminärt årsskiftet 2022/2023. 

​Fakta Labbet Senior+

Område: Ebbepark
Antal rum: 1–3 rum och kök
Yta: 31–78 kvm
Antal bostäder: 49
Balkong/uteplats: Ja, de flesta
Upplåtelseform: Hyresrätt 

Antal rumStorlekAntalHyra/mån
1 rok31–34 kvm146 238 - 8 159:-
2 rok40–55 kvm338 246 - 10 311:-
3 rok77 kvm213 103:-
*Hyrorna avser 2024 års hyresnivå.

Bostadsväljaren

I vår bostadsväljare kan du se kommande lägenheter i Ebbepark Labbet, lägenhetsritningar, placering i fastigheten samt interiör inredning som tillhör respektive lägenhet. Hyrorna presenteras i bostadsväljaren så fort de är fastställda.


Klicka på bilden för att komma till bostadsväljaren.

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet för att löpande få information om Senior+ i Labbet, Ebbepark. 

Karta över Ebbepark

På Ebbepark.se kan du se en överblickskarta över hela Ebbepark. 


Klicka på bilden för att se kartan på Ebbepark.se


Visionsbilder


Visionsbild Labbet Ebbepark.


Visionsbild Labbet Ebbepark, senior+. 

Visionsbild Labbet Ebbepark, senior+. 

Perfekt läge

Du cyklar enkelt till såväl city som till universitetet och Mjärdevi Science Park. Flera busslinjer passerar området, och med bil är du snabbt ute på E4. I närområdet finns skola, förskola och mataffär. Samtidigt har du nära till lugnet och grönskan i Rydsskogen såväl som i Vallaskogen. Du har även promenadavstånd till alla upplevelser i Gamla Linköping.

Ebbe – Adolf Fredrik Wahlbecks Son

Namnet Ebbepark har sin historiska förklaring. Ebbe var son till Adolf Fredrik Wahlbeck som grundade Wahlbecks Fabriker. Under Ebbes tid som vd i mitten av 1900-talet utvecklades tanken om att samutnyttja resurser mellan privatpersoner och företag. Som exempel fick fabrikens branddamm dubbla funktioner och blev en uppskattad swimmingpool för anställda. Alla var välkomna att tvätta på fabrikens tvätteri. Företaget lät också plantera tallar längs Westmansgatan för att skapa en hälsosam och trivsam miljö. Tanken om samutnyttjande av resurser tas vidare i Ebbepark. Cirkeln sluts och historien leder in framtiden.

Läs mer om Ebbepark på ebbepark.se


Länkar

Kontaktperson

Porträttbild Mattias Johansson
Mattias Johansson

Kundansvarig Nyproduktion​
013-20 85 24
Mattias.johansson(a)stangastaden.se