Dynamiken

Östra Valla, Ebbepark Dynamiken

Kvarteret Dynamiken blir ett 24/7-kvarter med sprudlande atmosfär och sömnlös verksamhet. Vi vänder oss framför allt till er som önskar bo i ett nytt och spännande bostadskvarter där det alltid är något på gång. Här eftersträvar vi lite mindre och yteffektiva hyreslägenheter. Detta är kvarteret som aldrig sover. Preliminär inflyttning från 2023. Anmäl dig till nyhetsbrevet nedan så du inte missar vad som händer.

Anmälan till nyhetsbrev


Anmälan till nyhetsbrev om Stångåstadens nyproduktion
Ja tack, jag anmäler mig till:

Skissbild Dynamiken

STÅNGÅSTADEN BYGGER I DYNAMIKEN

Dynamiken har haft byggstart våren 2021. Den byggs i tre etapper. Först ut är Parkhusen med 111 hyreslägenheter och några mindre lokaler, inflytt sommar 2023. Efter det bygger vi Trähuset med cirka 30 lägenheter. Sista etappen blir två hus med cirka 150 lägenheter.

SANKT KORS OCH LEJONFASTIGHETER BYGGER I DYNAMIKEN

Färgeriet skola och verksamhetslokaler  

Norra fabriken verksamhetslokaler

Magasinet verksamhetslokaler

Karta Ebbepark

Klicka ovan för större bild.

PERFEK​T LÄGE

Du cyklar enkelt till såväl city som till universitetet och Mjärdevi Science Park. Flera busslinjer passerar området, och med bil är du snabbt ute på E4. I närområdet finns skola, förskola och mataffär. Samtidigt har du nära till lugnet och grönskan i Rydsskogen såväl som i Vallaskogen. Du har även promenadavstånd till alla upplevelser i Gamla Linköping.

EBBE – ADOLF FREDRIK WAHLBECKS SON

Namnet Ebbepark har sin historiska förklaring. Ebbe var son till Adolf Fredrik Wahlbeck som grundade Wahlbecks Fabriker. Under Ebbes tid som vd i mitten av 1900-talet utvecklades tanken om att samutnyttja resurser mellan privatpersoner och företag. Som exempel fick fabrikens branddamm dubbla funktioner och blev en uppskattad swimmingpool för anställda. Alla var välkomna att tvätta på fabrikens tvätteri. Företaget lät också plantera tallar längs Westmansgatan för att skapa en hälsosam och trivsam miljö. Tanken om samutnyttjande av resurser tas vidare i Ebbepark. Cirkeln sluts och historien leder in framtiden.

Läs mer om Ebbepark på ebbepark.se

Länkar

Höga byggkostnader förklarar höga hyror
Flyttkedjan öppnar nya dörrar
KONTAKTPERSON

Porträttbild Mattias Johansson
Mattias Johansson

Kundansvarig Nyproduktion​
013-20 85 24
Mattias.johansson(a)stangastaden.se

Porträttbild Ulrika Frost. Foto.Ulrika Frost

Affärsutvecklings- och uthyrningsansvarig kommersiella lokaler
013-20 85 84
Ulrika.Frost(a​)stangast​aden.​se​