Läs mer

 

Kvarteret Löjtnanten

För dig som vill ha lugn och ro, men samtidigt kunna påverka och känna trygghet i den sociala gemenskapen, är Löjtnanten rätt boende. Adressen är Knektgatan 1A och 1B med 38 lägenheter. Av dessa är 22 lägenheter två rum och kök och 16 lägenheter är 3 rum och kök. Alldeles intill ligger det natursköna Tinnerbäckslandskapet, det är nära till busshållplats och bara en kort cykeltur in till city. I källaren finns ett garage som enkelt nås med hiss.

I närheten av området ligger Berga Centrum med all tänkbar service som livsmedelsaffär, vårdcentral och apotek. Coop Extra Stormarknad finns också inom promenadavstånd. I kvarteret Laxen, som ligger i närheten, finns servicehus, dagcentral, restaurang/cafeteria och fritidsverksamhet.

Lägenheterna är väl planerade och har hög standard med till exempel klinker i hall och ekparkett i både vardagsrum och sovrum. Lägenhetsförråd finns i särskilda gårdshus och som hyresgäst kan du boka en kombinerad gemensamhetslokal/övernattningslägenhet om du får gäster.​

Välkommen på visning måndag 26 augusti klockan 16–16.30.
Vi samlas på Knektgatan 1A, i gemensamhetslokalen,
där vi bjuder på kaffe och kaka från klockan 15.

Läs mer om de lediga lägenheterna under sök ledigt.Kont​aktperson

Elisabeth Cederqvist
013-20 85 22
elisabeth.cederqvist(a)stangastaden.se​