Kvarteret Löjtnanten

För dig som vill ha lugn och ro, men samtidigt kunna påverka och känna trygghet i den sociala gemenskapen, är Löjtnanten rätt boende. Adressen är Knektgatan 1A och 1B med 38 lägenheter som byggdes 2007. Av dessa är 22 lägenheter två rum och kök och 16 lägenheter är 3 rum och kök. Alldeles intill ligger det natursköna Tinnerbäckslandskapet, det är nära till busshållplats och bara en kort cykeltur in till city. I källaren finns ett garage som enkelt nås med hiss.

I närheten av området ligger Berga Centrum med all tänkbar service som livsmedelsaffär, vårdcentral och apotek. Coop Extra Stormarknad finns också inom promenadavstånd. I kvarteret Laxen, som ligger i närheten, finns servicehus, dagcentral, restaurang/cafeteria och fritidsverksamhet.

Lägenheterna är väl planerade och har hög standard med till exempel klinker i hall och ekparkett i både vardagsrum och sovrum. Lägenhetsförråd finns i särskilda gårdshus och som hyresgäst kan du boka en kombinerad gemensamhetslokal/övernattningslägenhet om du får gäster.​

Kontaktperson Elisabeth CederqvistKont​aktperson

Elisabeth Cederqvist
013-20 85 22
elisabeth.cederqvist(a)stangastaden.se​