Kvarteret Ejdern

I ett attraktivt läge på Barnhemsgatan 11 och 13 och Djurgårdsgatan 12 och 14 ligger kvarteret Ejdern. I fastigheten som byggdes 1994 finns 55 lägenheter varav 21 lägenheter är två rum och kök, 16 stycken är 3 rum och kök, 16 stycken är 4 rum och kök och två lägenheter är fem rum och kök. Du bor bara 100 meter från Linköpings stora park Trädgårdsföreningen. Samtidigt är centrum på kort promenadavstånd och det finns busshållplats alldeles intill. 

Det finns en mysig innergård mellan husen med en bäck som mynnar ut i en liten damm. Flera sittgrupper och plats för sällskapsspel gör att många grannar ses på gården under den varma årstiden. Hyresgästerna kan boka två gästlägenheter för släkt och vänner som kommer på besök. I ett av husen finns en samlingslokal med kök och uteplats som kan användas för till exempel fester, möten och kursverksamhet. I samma hus finns även ett minigym, en bastuanläggning med omklädningsrum, ett relaxrum och tvättstuga som kan användas fritt av de boende. Hiss finns i husen. 

Lägenheterna är utrustade med stora balkonger, tvättmaskin, torktumlare, spishäll, fristående ugn och mikrovågsugn. Här finns också tillgång till grovtvättstuga och garage med 12 platser eller carportplatser med motorvärmare. 

Kontaktperson

Karin Brinkby

013-20 86 26
karin.brinkby@stangastaden.se​

Uthyrningsfrågor


Jenny Lauritsen
013-20 85 65
jenny.lauritsen(a)stangastaden.se