Senior

I vårt boendekoncept Senior kan vi erbjuda ett utbud av bostäder med tillgänglighet, trygghet och gemenskap.

Vårt koncept Senior är för dig som fyllt 65 år och som inte har hemmaboende barn. ​Oavsett om du planerar att flytta snart eller om tio år så är det en bra idé att registrera dig. Till våra seniorboenden gäller samma kö som för våra övriga bostäder. De bostäder som är lediga för uthyrning hittar du i menyn under fliken Sök ledigt. Du gör själv intresseanmälan på det aktuella objektet. 
Klicka här och börja samla poäng redan idag.

Fördel hyresrätt

När du hyr av oss betalar du inte bara för ditt boende. Vi inkluderar en hel del annat i hyran, som underhåll, reparationer och skötsel av gemensamma lokaler och ytor. 

Tid att umgås

En viktig del i konceptet Senior är att inspirera till och underlätta umgänge i alla former. Vi erbjuder bland annat naturliga mötesplatser i form av gemensamhetslokaler, någon med friskvårdsrum, bastu, samt trevliga utemiljöer. Övernattningsmöjlighet finns för släkt och vänner.

Enkelt att bo

En annan gemensam nämnare är att det finns hiss i huset. Närhet till samhällsservice och allmänna kommunikationer är en självklarhet. I vissa av fastigheterna finns det garage direkt under huset.

Vi har åtta olika kvarter med konceptet Senior. Läs mer och se vilket som kan passa dig.

​Kontaktpersoner

Elisabeth Cederqvist
013-20 85 22
elisabeth.cederqvist(a)stangastaden.se

Uthyrningsfrågor


Jenny Lauritsen
013-20 85 65
jenny.lauritsen(a)stangastaden.se

​​​Klicka på bilden för att se Eddie berätta om varför han gillar Södra Ekkällan.