Våra lokaler

I Stångåstadens fastigheter finns det drygt 400 lokaler i varierande storlekar och för olika inriktningar. Vi har bland annat butiker, restauranger, kontor och föreningslokaler. I vårt affärsområde finns även Stadsdelscentrumen i Ryd och Johannelun​d. Dessutom har vi ett stort antal lokaler som hyrs ut till förskolor, service- och vårdboenden. 

Det tillkommer hela tiden också nya attraktiva lokaler genom vår nyproduktion. Nya lokaler kommer exempelvis att byggas i Övre Vasastaden, kvarteret Eddan och i Studentbostäders fastighet i Vallastaden​

Inom affärsområdet arbetar vi med allt ifrån uthyrning till förvaltning. Vilket innebär att både hitta nya hyresgäster och ta hand om våra befintliga och se till att alla på ett bra sätt kan driva sin verksamhet i ändamålsenliga lokaler.

Har du några frågor om lokaler kontakta någon av våra medarbetare nedan. Är du redan lokalhyresgäst hittar du mycket information i ditt hyresavtal.​​​

​INFLYTTNINGSGUIDE LOKAL

Är du lokalhyresgäst? Klicka på bilden nedan för att läsa vår guide för lokalhyresgäster med bland annat praktisk information.​

Klicka här för att öppna guiden för lokalhyresgäster. Bild. 

Nyheter

Tredje avtalet skrivet med lokalhyresgäst i Övre Vasastaden - 16 mars 2017

Det är Hårteknikerna som idag ligger på Göran Dyks gata i stan som flyttar in i 122 kvm på hörnet Nordengatan 15 den 1 juli i år. Richard Ekberg med personal har även peruktillverkning som en del av sin verksamhet. Det känns jätteroligt att vi nu har knutit till oss en känd och välrenommerad frisörsalong.

Frisörsalong i Vallastaden - 4 jan 2017

Lokalavtal nummer två i Vallastaden är nu påskrivet.
I mitten av augusti 2017 flyttar Sonja Isaac in på Kunskapslänken 18 och öppnar frisörsalong.​

Vinnare i lotteri - 27 dec 2016

Vinnare i handlarens lotteri är Sigbritt. Bild. 

I samband med julhandeln i Ryd Centrum anordnade vi tillsammans med handlarföreningen ett lotteri. Kunderna fick lotter baserade på hur mycket de handlat för i respektive butik. 

Den lyckliga vinnaren blev Sigbritt Szabo som är en trogen Hemköpskund där hon fått den vinnande lotten. Dessutom kan nämnas att vi firade henne även 2012 för att hon bott hos Stångåstaden i 50 år.

Grattis Sigbritt!

​Första lokalavtalet i Vallastaden - 20 dec 2016 

Nu är första lokalavtalet i Vallastaden signat. I augusti 2017 flyttar Verts skrädderi in på Kunskapslänken 24. De kommer även att ha in- och utlämning av kemtvätt.

KONTAKT

Ulrika-Frost.jpg

Ulrika Frost, Affärsområdeschef​

Distrikt City och Ryd​
013-20 85 84
ulrika.frost(a​)stangast​aden.​se​

I min roll som affärsområdeschef ser jag ​bland annat till att vi arbetar affärsmässigt och att vi kan erbjuda ändamålsenliga och trivsamma lokaler. Jag är även kund- och avtalsansvarig för City och Ryd.


 

Linda Ganbrant, Kund/avtalsansvarig

Distrikt Väst, ej Ryd
013-20 86 41, linda.ganbrant(a)stangastaden.se

Som kund- och avtalsansvarig innehåller mina arbetsuppgifter allt ifrån att hyra ut lokaler till att förvalta dem och se till att vi har nöjda hyresgäster. I huvudsak ligger mitt område i den västra delen av stan.

Roland-Hallkvist.jpg
 

Roland ​Hallkvist, Områdes- och driftsansvarig lokaler

013-20 86 87,
roland.hallkvist(a)stangastaden.se

Som områdes- och driftsansvarig på lokalsidan ser jag till att våra lokalhyresgäster får en bra service vad gäller den dagliga förvaltningen. Jag ser till att vi levererar det vi lovat, och fungerar som en länk mellan oss som hyresvärd och våra entreprenörer.​​

anneli-stenstrom.jpg
AnneLi Stenström, Kund/avtalsansvarig

Distrikt Syd
013-20 86 07
anneli.stenstrom(a)stangastaden.se​

Jag är kontaktperson när det gäller våra lokaler i distrikt Syd och delar av City. Min uppgift är att finnas till för våra befintliga hyresgäster när det gäller frågor om lokaler och hyreskontrakt och att se till så vi levererar det som vi lovat. Jag hjälper gärna till med att försöka hitta lämpliga lokaler för dig som söker något nytt.


Helen Karlsson, Administratör

013-20 86 27
helen.karlsson(a)stangastaden.se

Min roll som administratör innebär att jag supportar hela ”lokalgänget” med alla förekommande administrativa uppgifter.