Läs mer

Lokaler för dig och din affär

​Stångåstadens uppdrag är att bidra till en levande och trygg stad, där våra boende har tillgång till all den service de kan behöva. 

I våra fastigheter finns det drygt 400 lokaler. Butiker, restauranger, kontor, föreningslokaler. Ryds och Johannelunds stadsdelscentrum. Vi har även lokaler för förskolor, service- och vårdboenden. 
 
Vi har ett antal lediga lokaler i olika storlekar och för olika verksamhetsinriktningar. Och vi får alltid fram nya, attraktiva lokaler genom vår nyproduktion. Nu bygger vi till exempel nya lokaler i Vasastaden, kvarteret Eddan och Ebbepark. 
 
Inom affärsområdet Lokaler håller vi i allt från uthyrning till förvaltning. Vi ska hitta nya hyresgäster men också ta hand om de hyresgäster vi redan har och se till att de på ett bra sätt kan driva sin verksamhet i passande lokaler. Hos oss får du en hyresvärd som är tillgänglig och håller hög nivå på sin service. Har du några frågor om lokaler får du gärna kontakta någon av våra medarbetare nedan. Om du redan är hyresgäst hittar du mycket information i ditt hyresavtal.
 

 

Nyheter​

Nyöppnad butik i Vasastaden

Nu har Maria öppnat sin verksamhet Liljeåker Te & Kaffehandel på Nordengatan 27 i Vasastaden. Här kan man köpa te, kaffe och diverse godsaker som choklad och lakrits.
Vi hälsar Maria varmt välkommen som hyresgäst hos Stångåstaden.


Systrarna Cato och Pretty Local nominerade till Handelsfesten 2018

I år äger Stångåstaden en av kategorierna i Handelsfesten, och vi delar ut priset till Årets uppstickare. Två av våra lokalhyresgäster är nominerade: Systrarna Cato och Pretty Local! Hjälp dessa nytänkande, kaxiga och kreativa entreprenörer att ta hem vinsten genom att gå in och rösta senast den 6 mars. 

 

Systrarna Cato nya lokalhyresgäster - 11 november 2017


 

Vi välkomnar Systrarna Cato som ny lokalhyresgäst till oss på Klostergatan 41.​

KONTAKT

Ulrika-Frost.jpg

Ulrika Frost, Affärsområdeschef​

Distrikt City och Ryd​
013-20 85 84
ulrika.frost(a​)stangast​aden.​se​

I min roll som affärsområdeschef ser jag ​bland annat till att vi arbetar affärsmässigt och att vi kan erbjuda ändamålsenliga och trivsamma lokaler.


 

Linda Ganbrant, Kund/avtalsansvarig

Distrikt Väst, ej Ryd
013-20 86 41, linda.ganbrant(a)stangastaden.se

Som kund- och avtalsansvarig innehåller mina arbetsuppgifter allt ifrån att hyra ut lokaler till att förvalta dem och se till att vi har nöjda hyresgäster.

Roland-Hallkvist.jpg
 

Roland ​Hallkvist, Områdes- och driftsansvarig lokaler

013-20 86 87,
roland.hallkvist(a)stangastaden.se

Som områdes- och driftsansvarig på lokalsidan ser jag till att våra lokalhyresgäster får en bra service vad gäller den dagliga förvaltningen. Jag ser till att vi levererar det vi lovat, och fungerar som en länk mellan oss som hyresvärd och våra entreprenörer.​​


Helen Karlsson, Administratör

013-20 86 27
helen.karlsson(a)stangastaden.se

Min roll som administratör innebär att jag supportar hela ”lokalgänget” med alla förekommande administrativa uppgifter.