Läs mer

Lokaler för dig och din affär

​Stångåstadens uppdrag är att bidra till en levande och trygg stad, där våra boende har tillgång till all den service de kan behöva. 

I våra fastigheter finns det drygt 400 lokaler. Butiker, restauranger, kontor, föreningslokaler. Ryds och Johannelunds stadsdelscentrum. Vi har även lokaler för förskolor, service- och vårdboenden. 
 
Vi har ett antal lediga lokaler i olika storlekar och för olika verksamhetsinriktningar. Och vi får alltid fram nya, attraktiva lokaler genom vår nyproduktion. Nu bygger vi till exempel nya lokaler i Vasastaden, kvarteret Eddan och Ebbepark. 
 
Inom affärsområdet Lokaler håller vi i allt från uthyrning till förvaltning. Vi ska hitta nya hyresgäster men också ta hand om de hyresgäster vi redan har och se till att de på ett bra sätt kan driva sin verksamhet i passande lokaler. Hos oss får du en hyresvärd som är tillgänglig och håller hög nivå på sin service. Har du några frågor om lokaler får du gärna kontakta någon av våra medarbetare nedan. Om du redan är hyresgäst hittar du mycket information i ditt hyresavtal.

 

Nyheter​

Öppet för restaurang!

Vill du bli en av våra nya krögare i hjärtat av Linköping?

Just nu bygger vi fram 3 fina restauranglägen på Drottninggatan, kvarteret Eddan, ett modernt cityläge i Linköping.

I kvarteret som ligger nära entrén till Linköpings fina Trädgårdsförening bygger vi 230 lägenheter och ett 20 tal lokaler varav tre är avsedda för restaurangverksamheter.

Vi söker sig som vill driva något med nytt uttryck alltifrån det enklare till den moderna fullödiga kvarterskrogen. Kanske ett ställe med stans bästa vegetariska mat, de bästa bruncherna…

Lokalerna på 121, 159 resp 169 kvm, effektiva ytor som är förberedda med rätt ventilation, VA osv.  Du som hyresgäst kommer ha stora möjligheter att påverka utförandet. Se lokalerna i vår bostadsväljare.

Inflyttning kommer kunna ske under perioden 2020 – 2021. 

För vidare information och visning kontakta Ulrika Frost på 013-208584 eller ulrika.frost@stangastaden.se


Läge för blomstrande affärer!

Vill du bli en av våra fyra blomsterhandlare? Just nu är den väletablerade blomsterbutiken i Ryds Centrum ledig för uthyrning.

Ryd är en växande stadsdel i västra Linköping och upptagningsområdet sträcker sig både väster och söder ut med såväl lägenheter som villabebyggelse. Ryds Centrum är ett välbesökt stadsdelscentrum inomhus med stort serviceutbud, bl.a. en välkänd och populär mataffär, apotek, bageri/kondis, frisör, flera restauranger, folktandvård och gymanläggning. Centrumet har gratis parkering och är mycket lättillgängligt. 

Lokalen på 94 kvm är tillgänglig omgående.

För vidare information och visning kontakta Ulrika Frost på 013-208584 alt ulrika.frost@stangastaden.seKONTAKT


Theresé Lindh, Tf Affärsområdeschef och ansvarig för kommersiella lokaler

Kontor och butiker
013-20 85 83
therese.lindh(a)stangastaden.se

Ulrika-Frost.jpg

Ulrika Frost, Affärsutveckling och uthyrningsansvarig

Nybyggda kommersiella lokaler och centrumutveckling i Ryd och Johannelund
013-20 85 84
ulrika.frost(a​)stangast​aden.​se​


Emmy Östman, Kund/avtalsansvarig

emmy.ostman(a)stangastaden.seLinda Ganbrant, Kund/avtalsansvarig

013-20 86 41, linda.ganbrant(a)stangastaden.se

Linda är kund och avtalsansvarig för offentliga lokaler, lokaler som kommunen hyr (servicehus, förskolor osv)

Roland-Hallkvist.jpg
 

Roland ​Hallkvist, Områdes- och driftsansvarig lokaler

013-20 86 87,
roland.hallkvist(a)stangastaden.se

Som områdes- och driftsansvarig på lokalsidan ser jag till att våra lokalhyresgäster får en bra service vad gäller den dagliga förvaltningen. Jag ser till att vi levererar det vi lovat, och fungerar som en länk mellan oss som hyresvärd och våra entreprenörer.​​


Helen Karlsson, Administratör

013-20 86 27
helen.karlsson(a)stangastaden.se

Min roll som administratör innebär att jag supportar hela ”lokalgänget” med alla förekommande administrativa uppgifter.