Läs mer

Hemma hos Felice och Jens

I en av våra nyproducerade lägenheter i Vasastaden som stod inflyttningsklar 2017 bor Felice med sin pojkvän Jens. Välkommen att titta in i deras hem!

​Hej Felice! Varför blev det just Slöjdgatan och Vasastaden?

Jag och min sambo letade efter vårt första gemensamma boende då jag bodde hemma hos mina föräldrar och Jens själv i en annan lägenhet. Då fick vi upp ögonen för den nya stadsdel som skapades i Vasastaden och kände att detta läge tilltalade oss. Sen tyckte vi att det var bra också att börja med en hyresrätt som första boende. 

Vad är det bästa med att bo i det här området?
Vi gillar att det är ett centralt läge med promenadavstånd till citykärnan med shopping, nöjen m.m. Men också att det finns mataffär och restauranger så nära. Lyxigt att till exempel ha en sushirestaurang som närmaste granne.

Vad uppskattar ni mest med lägenheten?
Det finns flera saker som vi gillar med vårt hem. Bland annat den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som ger möjlighet till en stor gemensam sällskapsyta. Sen gillar vi de inredningsval och den fina standard som är i lägenheten. Det var också en av anledningarna till att vi flyttade hit. Ett annat stort plus är den stora balkong vi har. Vi ser fram emot att koppla av på den nu när våren är här.

Dina bästa tips för att skapa hemtrevnad?
Jag är väldigt intresserad av inredning och får inspiration från sociala medier och inredningstidningar. Jag vill att vårt hem ska kännas modernt med personliga detaljer. Till exempel min Cornelius-tavla som jag gillar, den sticker verkligen ut i hemmet. Sen behöver inte allt bli färdigt direkt utan låt känslan växa fram med vilka färger och stil man vill ha.

Vill du också bo i Vasastaden? Nu finns det fler lägenheter att söka. Sök lediga lägenheter.