Läs mer

Sök semestervikariat hos oss!

​Sugen på en sommar på en av Sveriges bästa arbetsplatser? 
Nu har du chansen! Vi är på jakt efter engagerade och duktiga personer till semestervikariat med goda chanser till extrajobb även övriga delar av året. Vi behöver dig till Stångåstaden och Studentbostäder i sommar.
Boka din intervju eller kom på drop-in till Kårhuset Kollektivet den 7 mars klockan 10–15.

SÅ HÄR GÅR DET TILL

1. Förboka din intervjutid om du vill. Just nu är alla tider bokade. Håll utkik, det kan komma avbokningar. Annars är du välkommen på drop in.. 
2. Kom till Kårhuset Kollektivet den 7 mars, på din bokade tid eller på drop-in
klockan 10–15. Där blir du intervjuad. Du får berätta om dig själv, vad du gjort tidigare, vad du vill jobba med och varför du borde få jobb hos oss.
3. Om du gör ett gott intryck och verkar passa för något av jobben får du en guldbiljett.
4. Du som får en guldbiljett ska skicka in cv och en personlig presentation och har då chansen till ytterligare en intervju.
5. Tycker vi att du passar för något av jobben är du välkommen till en rolig sommar hos oss med goda chanser till extrajobb!
6. Alla som söker får besked på mejl när vi är färdiga med rekryteringen. Oavsett om du får jobb eller inte.


Förboka intervjutid

Om du vill kan du förboka din intervjutid. Det är begränsat antal platser. Du förbokar din tid här. Just nu är alla tider bokade. Håll utkik, det kan komma avbokningar. Annars är du välkommen på drop in.. 

VI VILL:

- Att du är 20 år eller äldre, eller fyller 20 år i år
 (är du yngre får du söka sommarjobb för 17-19 år).
- Att du förstår och talar svenska.

Hur är det att jobba på stångåstaden?

Hur är det egentligen att jobba på Stångåstaden/Studentbostäder? In och kika bakom kulisserna på Livet på Stångis.

TJÄNSTER:

Kundtjänstmedarbetare

Vet du hur man sätter kunden i fokus? I vår kundtjänst tar du emot kundernas ärenden via telefon, e-post, chatt och webben. Du svarar på frågor om boendet och tar emot
felanmälningar. Jobbet har många administrativa arbetsuppgifter, men är framför allt för dig som brinner för service och problemlösning.

Kundansvarig Bobutiken

Är du noggrann, serviceinriktad och en fena på personligt bemötande? Som kundansvarig tar du emot kunder och hjälper dem med till exempel nyckelhantering, uppsägningar, boendefrågor och annat. Du har också hand om andrahandsuthyrningar och lägenhetsbyten. 

Kundansvarig Studentbostäder

Stångåstadens dotterbolag Studentbostäder söker dig som vill jobba aktivt med att hyra ut studentbostäder – allt ifrån att teckna hyreskontrakt till att administrera uppsägningar. Jobbet passar dig som gillar administration, service och att möta människor på ett professionellt sätt.

Internservicemedarbetare

Vi söker en servicemedarbetare som kommer att få arbeta med nycklar och access för våra entreprenörer i vår reception i Tornet. Du kommer också ta emot besökare, köra transporter av internt material som exempelvis post och utföra annat administrativt arbete. Arbetet är serviceinriktat och administrativt. Om du är rätt person kan du också komma att läras upp för arbete i vårt kök. 

Ekonomiassistent

Är du serviceinriktad och gillar ordning och reda? Till jobbet som ekonomiassistent vill vi ha en noggrann person som kommer att jobba med inskanning och kontering av fakturor och andra arbetsuppgifter på vår ekonomiavdelning.

Assisterande områdesansvarig Studentbostäder

Är du en doer som gillar när ingen dag är den andra lik? Som assisterande områdesansvarig jobbar du direkt i våra bostadsområden och ser till att det är fint på gårdar, uteplatser och i trapphus. Du följer upp våra entreprenörers arbete, delar ut information, visar lägenheter, tömmer post, genomför besiktningar av korridorer, korridorsrum och lägenheter. Med mycket mera. Självständighet och körkort är krav, och tidigare erfarenheter från fastighetsbranschen en bra merit.


​Såhär såg det ut 2019