Sysselsättning

Jobb ger trygghet. Att ha en uppgift, en plats att gå till och ett samarbete med andra människor som jobbar mot samma mål ger självkänsla. Att hjälpa människor till sysselsättning är därför ett viktigt och verkningsfullt sätt för oss att utveckla Linköping. Det är också ett effektivt sätt att verka för integration och gemenskap.

Vi gör det genom att erbjuda meningsfulla fritidsaktiviteter. Men också genom jobb. Riktiga jobb. Därför driver vi flera projekt för sysselsättning:

LINKSTEP

I Stångåstadens kompetensförsörjningssatsning LinkStep jobbar vi med att coacha långtidsarbetslösa Linköpingsbor in i sysselsättning. Läs mer under LinkStep.

SOMMARJOBB

Varje år erbjuder vi ungdomar utan tidigare arbetslivserfarenhet möjlighet att söka sommarjobb hos oss och våra entreprenörer.

TRYGGHETSVÄRDAR

Våra trygghetsvärdar är lokalt kända och förankrade personer i våra områden. Vi ger dom möjlighet till en värdefull sysselsättning och dom hjälper oss att skapa trygghet i våra områden.

JOBBA HOS OSS

Vill du få en inblick hur det är att jobba på Stångåstaden, titta in på sidan Livet på Stångis. Våra lediga tjänster hittar du på Jobba hos oss.