Läs mer

 

Våga tillsammans - On stage

Är du en hejare på att sjunga? Dansa? Jonglera? Spela fiol? Eller kanske rulla med magen? Nu lyfter vi varandra i sommarens härligaste talangjakt. 

Tid och plats

Talangtävlingen On stage äger rum i Ryd, Berga, Skäggetorp och nytt för i år är att en deltävling sker på nationaldagsfirandet i Valla den 6 juni. 

Ryd aktivitetspark, 3 juni klockan 18:00
Berga, vid kyrkan, 4 juni klockan 18:00
Skäggetorp, utanför Agora, 5 juni klockan 18:00
Valla Gård, 6 juni klockan 14:00

Finalen kommer att äga rum under stadsfestveckan, vecka 34, och sker på vår scen på Hospitalstorget.

Och vill du inte stå på scenen hoppas vi att du vill heja på alla modiga talanger tillsammans med oss!

Vi kommer att filma och fota på plats. 

Drop-in

Anmälan är stängd, men det finns fortfarande möjlighet till drop-in. Flest antal drop-in-tider finns i Skäggetorp den 5 juni. För drop-in-anmälan ska man vara på plats två timmar innan. 

Tillsammans

I Stångåstadens arbete för en trygg stad är ordet tillsammans det allra viktigaste. Det är därför vi ägnar oss åt så mycket annat än att bara bygga och förvalta lägenheter.

Tack vare samarbeten med stadens föreningsliv kan vi ordna talangjakter, områdesdagar, utflykter, nattfotboll, kulturläger och aktiviteter på Stadsfesten. Vi kan hjälpa Linköpingsbor till en meningsfull fritid.

Och tack vare ditt engagemang som Linköpingsbo kan vi öka grannsämjan och samhörigheten i vår stad. Vi tror på att hitta mötesplatser. Om vi känner varandra, känner vi för varandra. Så skapar vi trygghet. Tillsammans.

Talangtävlingen On stage är ett samarbete med Visit Linköping, Sensus, Ung Puls och MTU-gymnasiet.