Läs mer

 

Stångåstadspriset

Vi tror på kraften i goda förebilder och vill lyfta fram våra hyresgäster som bidrar till att göra våra områden bättre. Vi möter dem varje dag, eldsjälarna som gör livet lite trivsammare, finare och hållbarare. 

STÅNGÅSTADSPRISET DELAS UT I FYRA KATEGORIER

TINDRA

Till en person som genom egen beteendeför­ändring eller genom inlämnat förbättrings­förslag hjälpt oss att minska energiåtgången och/eller miljöpåverkan i våra områden.

MÅNA

Till en person som med engagemang och omtanke bidrar till granngemenskap och trivsel.

SPIRA

Till en person som med en välskött och in­spirerande uteplats eller balkong bidrar till en vacker gård/område till glädje för alla.

TROFAST

Till en person som bott hos oss en längre tid och varit omsorgsfull om sin lägenhet.​Vinnare 2018

Låt oss presentera vinnarna till årets Stångåstadspris! Kanske känner du någon av dem? De har alla bidragit till att göra våra områden lite finare, trevligare och hållbarare. 

SpiraAndreas och Linda Hult
Linda och Andreas har byggt upp ett riktigt paradis till uteplats. Det inspirerar många andra i området att sköta om sin trädgård.

Måna


Marita och Lelle Winst

Marita och Lelle är omtänksamma och sprider glädje. De hjälper alltid till och gör att man trivs och är trygg i området.

Trofast


Civ-Ann Strandh

Civ-Ann flyttade in när huset var nybyggt och har bott där sedan dess. Hon älskar sin lägenhet och är också väldigt omtyckt av sina grannar

Tindra


Eddy Johansson

Eddy gör oerhört mycket för att alla ska ha det bra och trivas! En riktig eldsjäl som gärna lär oss andra om miljöfrågor, sopsortering och återvinning.


Vinnare av Stångåstadspriset 2017

Spira


Ann-Britt Lundmark, Johannelund.

”Ann-Britts uteplats, samt stenpartiet och den vackra grönytan utanför uteplatsen, är till glädje för alla som passerar. Höjer intrycket av vårt område!”


Måna


Inger Landin, Innerstaden.

”Ingers engagemang är helt enastående! När någon behöver hjälp så finns hon där.”


Trofast


Anne-Marie Ångman, Stolplyckan.

”Anne-Marie är verkligen lojal – hon har bott på Stolplyckan sedan huset byggdes!”


Tindra


Wilhelm Caspary, Kollektivhuset Stolplyckan.

”Wilhelm har varit med och drivit Stolplyckans cykelpool, en innovativ och hållbar satsning som skapat ökad sammanhållning och framkomlighet i området”