Läs mer

 

Sommaren är här!

Sommaren, fantastiska sommaren då vi får lite extra av det mesta. D-vitamin, tid och energi! Tillsammans med Stångåstaden kan du testa på nya roliga aktiviteter och träffa nya härliga kompisar.

Stångåstaden street football cup 2018

​Sätt ihop ett lag bestående av 4-10 deltagar och tävla i vår fotbollscup med final i Trädgårdsföreningen 25 augusti. Fina priser väntar. 
Här är några av de aktiviteter vi tillsammans med våra samarbetspartners arrangerat tidigare i sommar. Håll ögonen öppna på den här sidan nästa år, för flera av aktiviteterna är årligen återkommande. 


code Summer Camp​ - för morgondagens digitala rockstars

Code Summer Camp är lägret för dig mellan 7 och 17 år som vill lära dig att programmera. Schemat kommer att innehålla allt ifrån programmering av robotar, kodning av spel och webb och test av HoloLens och 3D-printning. Aktiviteterna varvas med besök hos häftiga företag och platser. 

Här finns mer information och möjlighet att anmäla dig: www.mjardevi.se/summercamp


 


Sommarkollo med KFUM

Ett dagkollo för barn mellan 7 och 12 år, där vi testar på olika sporter och hittar på en massa kul aktiviteter. Vi håller till i och runt omkring vår hall på Garnisonen och kommer även besöka vår Lägergård Rengen där det finns möjlighet för bad, paddla kanot och mycket mer roligt finns.
För mer information www. linkoping.kfum.seNördkollo​

Nördkollo är en trygg plats för dig 13-19 år som definierar dig som tjej, trans eller icke-binär, som vill lära dig mer om teknik och spelutveckling och träffa nya vänner med liknande intressen. Vi bjuder in workshopledare från spel- och teknikbranschen som delar med sig av sina bästa tips! När du kommer till Nördkollo blir du en del av ett team som tillsammans kommer på ett spelkoncept, gör egen grafik och musik/ljudeffekter och sedan programmerar spelet. Inga förkunskaper eller tidigare nördighet krävs.

Mer information finns på nordkollo.seBasket Camp 2018

Ett dagkollo där vi fokuserar fullt på basket. Vi håller till i och omkring vår hall på Garnisonen och kommer även besöka vår Lägergård Rengen där vi kan bada, paddla kanot och mycket mer.