Läs mer

 

Drömlägenheten + du = sant?

Drömlägenheten är ett smart, flexibelt och supermodernt boende där flyttbara väggar, mängder av dold förvaring, platsbyggda möbler och multifunktionslösningar gör att ytan på 55 kvadratmeter upplevs som mycket större. Ett drömboende för exempelvis den flexibla familjen.

Fakta om Drömlägenheten:
55 kvm
1-4 rok 
Hyra 8166 kr/ månad
Inflyttning enligt överenskommelse

Tävlingen är avslutad! 

Tävlingen är nu avslutad och juryarbete pågår.
Juryn, utsedd av Stångåstaden, består av Jan Österlind (Styrelseordförande), Liselotte Fager (Vice styrelseordförande), Fredrik Törnqvist (VD), Heidi Berger (Marknadschef) samt Nina Kalle (chef uthyrning, Bobutiken). Juryn kan komma att kalla ett urval av de sökande till en personlig träff/intervju för att därefter utse en vinnare. Juryns beslut kan ej överklagas. Barn, under 18 år, samt anställda hos Stångåstaden får inte delta i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnare kontaktas personligen 15 april 2019 samt presenteras på Stångåstadens hemsida stangastaden.se och i sociala medier.

Som hyresgäst i drömlägenheten förväntar vi oss att du vill och kan synas i mediala sammanhang och i Stångåstadens kanaler. Vid ett antal tillfällen per år förväntas du, om möjligt, ställa upp på visningar av lägenheten. Vi ser gärna att du har intresse för sociala medier och gillar att dela med dig av din vardag. 

VÄLKOMMEN IN!

Vill hela familjen hjälpas åt att laga mat? Eller är fler middagsgäster på ingång? I köket fixar du enkelt extra arbetsyta genom att dra ut lådhurtsen och fälla upp de skivor som finns på två av skåpets sidor. I kökets platsbyggda sittgrupp är det gott om plats för många.

Genom utdragbara väggar i vardagsrummet skapas ytterligare ett eller två sovrum, perfekt för barn och tonåringar som vill ha sitt eget utrymme. Sängarna viks ned från väggen och i golvet finns förvaring för till exempel sportutrustning eller leksaker. 
Badrummet har verkligen det lilla extra med både ångbastu och ett rymligt badkar nedsänkt i golvet med utsikt över balkongen och möjlighet att frosta glasdörren mot insyn.


Den lilla wc:n har ett handfat i överdelen av wc-stolen för att spara utrymme och en kombinerad tvätt-/torkmaskin gör vardagen enklare för en familj där tvättkorgen ständigt fylls på. 


GDPR

När du deltar i event eller tävling som vi anordnar kommer vi att behandla de personuppgifter som du förser oss med, t.ex. kontaktuppgifter och foto om du ställer upp på bild. Dina personuppgifter behandlas i syfte att kunna genomföra och följa upp den tävling eller det event som du anmält dig till eller deltar i. Tillexempel används de för att kontakta vinnare i tävlingen eller visa upp foton i sociala medier. Undrar du något mer? Fullständig information finns  här, annars kan du fråga oss! ​Möt arkitekten Ingrid Ehrnebo och hör hur hon tänker gällande inredningen i Stångåstadens Drömlägenhet i Vallastaden.​